Omakotitalon pihan uudistaminen Oulussa

Vilpekta uudisti omakotitalon piha-alueet kokonaisuudessaan. Toteutettiin täydellinen salaojitus sekä sadevesien keruujärjestelmä, uudet routaeristeet, patolevyt sekä bitumi sokkeliin. Takapihalle tuli uusi iso terassi, sivupihalle kivituhkasta kulkuväylä, etupihalle uusi laatoitus mustasta kartanokivestä sekä kukkapenkki mustasta antiikkikivestä, etupihalle tehtiin myös uudet porrasaskelmat.

Lähtökohtatilanteessa pihalle kertyi vettä ja kosteutta, joten salaojitukselle ja sadevesien keruujärjestelmälle oli aihetta.

Vilpektan rakentama iso terassi omakotiatlon takapihalle

Pihalle rakennettiin uusi iso terassi ja etupihan kiveykseen valittiin musta kartanokivi.

Ota yhteyttä, arviointikäynti on aina ilmainen! Päivitämme säännöllisesti toteutuksiamme myös Instagramissa, tervetuloa mukaan.

Näyttävän suunnitelma pohjalta Vilpekta toteutti viimeistellyn ja mielenkiintoisen omakotitalon pihan

Asiakas oli teettänyt pihasuunnitelman viher- ja puutarhasuunnittelijalla. Suunnitelmassa oli huomioitu talon arkkitehtuuri ja piha liitettiin kiinteästi ympäröivään luontoon. Pihassa uudistettiin isoja alueita ja uusia rakennelmia oli paljon. Siitä huolimatta projekti saatiin valmiiksi yhdeksän päivän aikana.

Suunnitelmassa oli luotu selkeitä eri alueita käyttötarkoituksen mukaan.

Pihalle rakennettiin erilaisia alueita käyttätarkoituksen ja halutun sijannin mukaan: liuskekivialue, useita erilaisia kukkapenkkejä ja oma paikka kiikkutuolille.

Lisäksi täytettiin ja tasoitettiin pihaa sekä tuotiin alueille paljon uutta multaa. Etupihan kulkuväylille vaihdettiin uusi sora, rakennettiin uusi kivimuuri kukkapenkille sekä tehtiin liuskekivialue portaikon eteen.

Lopputulos on harmoninen ja talon arkkitehtuuria mielenkiintoisesti täydentävä piha.

Ota yhteyttä, arviointikäynti on aina ilmainen! Päivitämme säännöllisesti toteutuksiamme myös Instagramissa, tervetuloa mukaan.